Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
    Актуалните снимки(според Motor Trend) са тук:

Ако така ще изглежда отпред - то по-добре да прецакат и задницата. Поне ще си е грозна. Няма да се чуват коментари от сорта на "Бати грозната кочина ни изпреварва", и 2 секунди след това - "Абе тя отзад не е толкова зле деба."
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
      Ако така ще изглежда отпред - то по-добре да прецакат и задницата. Поне ще си е грозна. Няма да се чуват коментари от сорта на "Бати грозната кочина ни изпреварва", и 2 секунди след това - "Абе тя отзад не е толкова зле деба."
      Най-добре е след като я направят грозна да няма мотор под 250 коня ...за да е поне бърза!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Злееееее
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Лошо, лошоооо, незнам защо така си смениха дизайна с тия овални фарове като на последната посредствена кйтайска марка....

http://news.automedia.bg/read/7508.html
          sigpic"
          Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Забелязвате ли , че тоя фотошоп е с джанти от Ауди?
            И чупката на задната колона е от БМВ, предна броня от Мито, стопове от Лагуна Купе.
            Абе доста е съчинена
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
              Забелязвате ли , че тоя фотошоп е с джанти от Ауди?
              И чупката на задната колона е от БМВ, предна броня от Мито, стопове от Лагуна Купе.
              Абе доста е съчинена
              че даже не са си направили труда да махнат перката от тавана
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Дам,според мен тва няма нищо общо с реалността
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Май са го правили набръжко китайски дечица първокласници от СУО (Специализираното училище по оризопроизводство) в село Цзунцян в час по трудово.
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Аз пък чакам Пух (pooh) Да каже как реално ще изглежда наследника на 159....

незнам защо обаче съм почти сигурен че ще е пак с тия ужасяващи фарове от Мито,149 и т.н.... Ако е толкова зле като на снимките...амиииии ще си купваме Мазди и Бмвта...
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                      Ако е толкова зле като на снимките...амиииии ще си купваме Мазди и Бмвта...
                      Ще си купуваме, да. Аз като я гледам, усещам, че през 2011 ще имам парите да си я купя, и единстветната причина да не си я купя е "щот не ме кефи" Отивам в шурума с парите в джоба, гледам я вадя пачката и им казвам - момчета това са парите които няма да земете, щото не ме кефи

EDIT: значи шурума да се чете шОурума... пак съм кълвал по клавиатурата докато ми се е спяло
                      Last edited by Sm0k; d.m.y г., 17:00.
                      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

VFTI само си търси оправдания да забегне от отбора

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                          Отивам в шурума с парите в джоба, гледам я вадя пачката и им казвам - момчета това са парите които няма да земете, щото не ме кефи

sigpic"

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                            VFTI само си търси оправдания да забегне от отбора
                            Айде айде...не само аз ще избягам от отбора

Иначе за мен както и за теб Tie истинските италиански автомобили си остават по-старите... И е факт, че дори да имах парите, а очевидно ги нямам(Та 155ца мисля да я карам до 2020г. когато ще забранят със закон...) като ще си купувам нова кола бих си купил алфа само, ако наистина има тази брутална италианска визия и дух(давам и 159 за пример)...аааа и готините двигатели....

Ама тоя китайски мелез....айде не мерси Да се чудят хората мазда ли карам Алфа ромео ли карам

П
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

...
                              Last edited by pooh; d.m.y г., 12:34.

Comment

Дано да си продължат агресивната линия на седаните от средия клас!
                                И дано НЕ насядат някаква предница със заоблени фарове, ами да си следват линията на развитие от моделите 75-155-156-159 ....
                                А също и дано не се бави 10 години замяната както стана със 149, а пък за замяната на 166 не ми се гвори вече станаха 11 години и не се знае още колко ще минат.
                                sigpic"

Comment

Working...
                                X